Routebeschrijving Zwinzicht

 

Vanuit Noord-Holland
Vanaf de Afsluitdijk de A7 nemen richting Bolsward. U neemt de afslag Workum en komt op de N359 die u blijft volgen tot Balk, de rotonde neemt u 3/4 en de volgende rotonde eveneens 3/4. U komt in Harich: de ANWB borden Zwinzicht volgen.

Vanuit Zwolle
Via Kampen naar Emmeloord waar u de N50 overgaat op de A6. U neemt de afslag Lemmer waar u op de N359 komt die u blijft volgen tot Balk. De rotonde steekt u over en de volgende rotonde neemt u 3/4. U komt in Harich: de ANWB-borden Zwinzicht volgen.

Vanuit Sneek
Richting Lemmer, afslag Woudsend, waarmee u op de N354 komt. Afslag Elahuizen nemen en dan de ANWB-borden Zwinzicht volgen.

Vanuit Groningen
Richting Drachten, de A7 richting Joure, via de rotonde komt u op de A6 (Emmeloord/Amsterdam) en deze verlaat u bij de afslag Lemmer. U gaat rechtdoor en komt op de N359. Bij Balk steekt u de rotonde over en komt opnieuw bij een rotonde, die u 3/4 neemt. Dan komt u in Harich. De ANWB-borden Zwinzicht volgen.

Vanuit Leeuwarden
De N359 richting Bolsward nemen en deze weg blijven volgen tot Balk. Daar neemt u de rotonde 3/4 en de volgende rotonde eveneens 3/4. U komt in Harich. Daar de ANWB-borden Zwinzicht volgen.

Zwinzicht via Google Maps™